Faktureringsinformation

Till våra kunder i Bergs Timber 

För att förenkla för er som kund till Bergs Timber kommer all försäljning av sågade- och vidareförädlade trävaror att ske genom bolaget Bergs Timber Production AB från och med september 2017.

För er som kund innebär detta att våra befintliga åtaganden från bolagen Bergs Timber Gransjö AB samt Bergs Timber Broakulla AB kommer att flyttas över vid faktureringstillfället till Bergs Timber Production AB med organisationsnummer 556153-6789.

Alla nya kontrakt/avtal som upprättas från och med september 2017 kommer att ha Bergs Timber Production AB som er motpart.

Förändringen berör också er som är leverantörer av frakttjänster avseende sågade- och vidareförädlade trävaror, samt även agenturer. För Er innebär förändringen att ni i framtiden skall använda följande faktureringsadress: 

För pappersfakturor:
Bergs Timber Production AB
FE 233
832 80 Frösön  

För elektroniska fakturor: 
e-faktura@bergstimber.se

Önskar ni mer information är ni välkomna att kontakta Försäljningschef Per-Åke Bergh på telefon 0736-736116 eller via mail per-ake.bergh@bergstimber.se

Faktura per brev eller via e-post

Bergs Timber har olika fakturaadresser beroende på vilket bolag fakturan avser, nedan framgår de aktuella fakturaadresserna. Notera att följande produktionsenheter ingår i Bergs Timber Production: Mörlunda, Vimmerby, Orrefors och Bitus. Skicka endast en faktura (med tillhörande specifikation) per kuvert.

Vi ser helst att fakturorna inkommer via e-post då det är det snabbaste och säkraste alternativet. Fakturan skall då vara i PDF-format och om specifikationen finns ska den inkluderas i samma PDF-fil.

Krav på fakturareferens

Tänk på att alltid ange korrekt fakturareferens. Fakturareferensen består utav fyra stycken bokstäver, t.ex. Jörgen Karlsson - JOKA. Är referensen okänd ber vi er ta kontakt med beställaren på Bergs Timber.

Om fakturan är felaktig eller om referensen saknas kommer fakturan att returneras till er med krav om ny korrekt faktura samt att ni måste uppdatera fakturadatum och förfallodatum.

Faktureringsadress

 

Bergs Timber Production AB

FE 233

832 80 Frösön 

e-faktura@bergstimber.se


Bergs Timber Gransjö AB

FE 282

832 80 Frösön 

e-fakturabt-gransjo@bergstimber.se


Bergs Timber Broakulla AB

FE 281

832 80 Frösön 

e-fakturabt-broakulla@bergstimber.se